lååång dag

Nu har vi skickat in alla papper ang Wilmers dagisplats. Så nu är det bara att vänta och se om våra önskemål blir uppfyllda. Ska försöka skola in honom i mars nästa år om vi nu får plats tills dess. Dagen har varit låång idag. Kom hem från jobb vid nio idag och nu är det redan hög tid att gå och lägga sig. Ibland känns det som att man bara kommer hem och vänder för att sedan gå och jobba igen. Jag har iallafall lite planer inför helgen. Mormor och Tommy har lovat att komma hit och passa barnen. Så då ska jag och Anders ut och bara vara tillsammans han och jag. Men vad vi ska göra berättar jag inte. Det blir en liten överraskning för Anders.

 

Självklart besökte vi villervalla när vi var i Göteborg. dessa fina kläder fick Freja och Wilmer av farmor.


spik eller skruv?

Har ju hört från olika håll att det här med spikmattor ska vara så underbart. Avslappnade för alla muskler, ja bra för både kropp och själ. Klart att man har undrat hör skönt det egentligen är att ligga på typ 600 supervassa spik. Men nu när vi var i Göteborg i helgen så fick jag lite press på mig. Alla i familjen hade fått genomlida eller i somliga fall njuta av denna matta. Så nu var det då bara jag som inte provat på det. Anders han bäddade sängen till mig med spikmattan och AJ, AJ, AJ......trodde jag. Det var visst inte så farligt. Det var faktist ganska skönt och efter femton minuter kom Anders in och väckte mig. Jag vet inte riktigt om jag springer till affären och köper mig en egen matta, men det är kul att ha provat på det.

 

Nu blir det film, män som hatar kvinnor.

jobbigt.... kan man säga

Vi har bloggen som startsida på datorn och nu är jag så trött på att se nicke nyfiken så jag får minsann ta och uppdatera lite. Den stora händelsen sen sist måste nog vara att jag har börjat jobba igen. I måndags var dagen då semestern tog slut, sommaren har gett upp och jag är åter på plats hos mina arbetskamrater. Jag måste erkänna att jag har saknat dom lite så det kändes inte alls jobbigt att börja igen. Sen är det så roligt att se alla fina höstkläder som strömmar in. Man kan iallafall titta och känna lite på dom, sen att man inte har råd att köpa är en annan femma. Men det är klart! Ibland dyker det ju upp en riktig pärla som man bara inte kan motstå och då får man äta nudlar den dagen. (om inte mormor eller farmor bjuder på mat såklart) Freja har också börjat på dagis igen. Hon är väl inte överlycklig när Anders lämnar henne men det går över efter ett tag som tur är. Det är klart lite jobbigt för henne att bli bortlämnad nu när vi varit tillsammans i åtta veckor.

  Tänkte förstora upp en bild och ha på Frejas rum. Vilken tycker ni skulle passa bäst in där?

 Denna bilden blir det på Wilmers rum iallafall.

Nej, nu måste jag lägga mig. Måste ju tänka på att jag har ett jobb att sköta.....


göteborgsbesök...igen

Hej det var längesen. Men nu är jag här igen. Ska försöka komma ihåg vad som hänt sen sist..... I måndags åkte vi upp till Göteborg igen. Nu hotar nog snart Linda och Peter oss med att vi måste betala hyra. Men det får det vara värt, det är alltid så trevligt där. Det blev en sväng på stan och middag och film på kvällen. (ja, jag och Anders somnade till filmen. Men dom sa att den var bra) På tisdagen åkte vi till Liseberg....igen! Mycket tivoli här. Vi mötte upp familjen Sjöborg som minsann också var på besök i storstaden. Emma och Freja flög runt bland karusellerna och hade skoj tillsammans. Roligt att träffa dom. Hemresa på onsdagen med ett litet stopp i ullared. Men det blev en billig runda denna gången. Inte så lätt att koncentrera sig med två barn som inte gillar affärer.

 
   Frejas idol.. Nicke Nyfiken

Anders åkte till Arvika tidigt i fredags. Jag har fasat för det länge men nu är det bara timmar tills han kommer hem. Det har gått ganska bra här hemma trots allt. Wilmer är bara så himla gnällig och det är ganska drygt. Igår var vi i Helsingör med mormor och Tommy. Det är så dyrt där nu bara, men man måste ta en tur över varje sommar. Mysigt att strosa runt på gatorna där och äta pölse på torget. Idag har vi varit på 40-års kalas hos Anders kusin. Synd bara att Anders inte kunde följa med. Dom bjöd på god mat och det var jättetrevligt att träffa dom. Frejas nästkusiner var så gulliga och tog hand om henne så fint.

Lite bilder från veckan som gått...

 Ja, hon sover!
 en underbar bild på Wilmer.

RSS 2.0