midsommarbröllop

Igår var vi i Kristianstad på bröllop. Anders kusin Mikael och hans Bettan gifte sig. Det var en annorlunda och fin midsommarafton. Men jag måste erkänna att jag saknade våra små...
Bettan var så vacker i sin klänning och kärleken gnistrade i deras ögon. I klass med Victoria och Daniel faktiskt. Vi åt gott och dansade och sjöng hela kvällen. 

 Det vackra brudparet



Bettans döttrar var så fina

 Terese♥Anders

   skål för brudparet

  

  

GLAD MIDSOMMAR!

Idag smög jag upp lite tidigare än resten av familjen. Ska strax börja packa inför bröllop och övernattningar. Vi ska ju på riktigt midsommarbröllop idag och barnen ska sova hos mormor och Tommy. Igår var en fin dag! Freja var först en stund på dagis för att fira midsommar. Vi stannade till hos farmor och farfar under tiden. Jag och farmor åkte och handlade blommor och anders, farfar och Wilmer fixade med båten.  När Freja slutat dagis (har nu sommarlov till v32) for vi ner till Borstahusen för att lägga i båten. Vi tog även med oss badkläder och handdukar, så eftermiddagen tillbringade vi på stranden. Helt perfekt väder! Farmor som ska åka till Norge och jobba i en månad bjöd på planka på kvällen. Tänk att vi kunde sitta ute på altanen hela kvällen och njuta. Farbror Peter och Linda, som är nere i Skåne, kom också en stund.

GLAD MIDSOMMAR ALLA VÄNNER!!








varmt och gott

VILKET UNDERBART VÄDER VI HAR HAFT IDAG!!!!!
Medans Freja var på dagis, så hängde jag och Wilmer i trädgården. Jag passade på att tvätta, som verkligen behövdes. Wilmer badade i poolen och pysslade lite och vi lunchade klart ute i det fina vädret. Passade på att läsa och sola när lillebror sov middag. Efter dagishämtning gick vi hem till farmor och farfar och fikade och pratade med dom. Dom var lediga idag och då är det mysigt att vara tillsammans istället för att sitta hemma. Idag fyller Tommy år och ikväll har vi varit och firat honom. GRATTIS igen!

Bilder från dagen....

 vår första jordgubbe.







  
 freja och "fölsegrisen"

Lisebergsbesök

I torsdags skulle vi åka till Helsingör, men hamnade i Göteborg. Bara för att vi kände för det istället. Vi gick direkt in på Liseberg och stannade där hela eftermiddagen och kvällen. Jättemysigt att vara där med hela familjen. Freja har visst blivit lite "mesig" sedan förra sommaren och vågade plötsligt inte åka dom karuseller som hon åkte då. Detta året kunde Wilmer också åka med på karusellerna och dom tyckte att det var jätteroligt att bara springa från karusell till karusell. På kvällen sov vi hos farbror Peter och Linda och vi hann med att prata lite med dom innan det var dax att lägga sig. På fredagen blev det en sväng inom Villervalla och sen såklart Ullared. Men vi hann bara vara där en timme, så det blev en billig runda. Fredag kväll tillbringade vi hemma hos Malin och Patrik som bjöd på supergoda langos och en riktigt trevlig kväll. Igår var vi bjudna på 25-årsfest hos Anders "gamla" jobbarkompis. Vi var barnfria och fick dessutom skjuts av farfar, så ni kan tänka er hur vi mår idag... ja, det kunde ha varit värre. Men trevligt hade vi igår ialllafall. Idag har Anders jobbat,stackaren. Malin och Elina kom förbi och lekte, badade pool och pratade. Ikväll har vi ätit hos mormor och Tommy.





    

Bilder från dagen...

  
 Titta vad fint jag har ritat!

 kolla in Wilmer "nicke nyfiken" davidsson


regn, regn och sen solsken

Idag har vi haft fullt upp. Bara träffat våra vänner. Freja har varit på dagis idag och under tiden var Petra och Alice här. Vi fikade, pratade och Alice lekte. Wilmer var inte sen att hänga på, när han väl hade vaknat. Efter dagis hängde vi med hem till Elina. Tjejerna bakade kaka som smakade gott till eftermiddagsfikat. Sen har jag lyckats ta i sönder vår systemkamera. 


 
-Du och jag, Freja
-Du och jag, Elina
Visst är dom söta....

 baka, baka liten kaka

 Wilmer har lärt sig ett nytt trix

Heja BOIS!

I fredags fyllde mormor år. Vi kidnappade henne och for till Lund, där vi hade bokat klippning och färgning till henne. Som jag sagt innan så jobbar min kusin som frisör där och det var där vi dumpade mormor. Under gick vi en sväng i stan och kikade lite i affärer och åt lunch.





I Lördags var det kalas. När vi ätit gott, åkte jag och alla grabbar dvs. Anders, morfar, farfar, Tommy och Tommy på fotboll. BOIS-Norrköping 3-1! Det var riktigt skoj att se på fotboll och en superbra match.

Se hela bilden





Heja bois!

I söndags hängde vi bara i Häljarp. Anders jobbade....





 Wilmer har fyndat gummistövlar.
 Tretorn för 129:-

shopping för hela slanten

Idag har jag, Petra och Alice varit i L-A. Jag hade lite fix att stå i inför morgondagen. Efter en tur på H&M var det dax för fika. Jag har länge spanat in en sallad med valnötter och getost på café 261. Idag blev det en sån och jag blev absolut inte besviken. Jag är väldigt svag för ost i alla dess former. Efter lunchen plöjde vi igenom resten av affärerna. Tyvärr hittade jag inte det jag sökte, men jag blev lycklig ägare till en del nya kläder. Bara till mig idag och inget till barnen.








Kalas!

Välkomna till min "nya" blogg... Tyckte att det var på tiden att uppdatera. Patrik har hjälpt mig att fixa, annars hade vi ALDRIG fått ihop det. Visst har man underbara vänner!

Igår var det kalas för självaste husbonden. I måndags fyllde Anders år, men jobbade hela dagen. Så igår var alltså hela släkten här. Alltid mysigt när alla samlas och gissa om barnen älskar det. Dom får ju total uppmärksamhet och alla vill leka och mysa med dom. Vi åt gott, pratade och sjöng.

 Grattis!

   hipp hipp hurra

 morfar och Wilmer

   

Så här galen blir man om man tar på sig Emils mysse...

   


pippi och emil

Dags att uppdatera lite... I onsdags kom vi hem från astrid lindgrens värld. Gud vad jag är imponerad! Vi var där i två dagar, men jag skulle kunna stanna någon dag till. Alla pippi och Emilfigurer var på plats och showade hela dagarna. Jag tog bara 300 bilder, så här kommer några av dom.



     

   



    

Nu hinner jag inte infoga fler bilder. får fortsätta en annan dag

RSS 2.0