Lööördag!!

Idag har det varit jobb för hela slanten. blev glatt överraskad när Anders och barnen kom och hämtade mig i malmö. Var beredd på att springa till tåget för att slippa sitta och vänta på stationen en timme. Men istället blev det en mysig resa hem med familjen. Köpte med oss pizza hem. Lyx idag:-) har också varit en stund på lekplatsen nu innan det var dax för barnen att sova. Nu åker ostbrickan fram.. Kram


Heldag i Malmö!!

Idag har jag, mamma och barnen varit i Malmö. Hoppade av på centralen och gick gågatan upp till triangeln.. Gick inom zara, H&m, leksaksaffären och build-a-bear.


Praktikant!!

Är precis vad jag känner mig som. Mina tolv års erfarenheter av H&M är som bortblåsta.. Oh My god!! Vilket tryck det är i denna butiken. Bara att hitta rätt när man ska ta sig från lager till min avd är en historia för sig.. Det är koder, blippar och typ femton dörrar att ta sig igenom. Sen är det då namnen på alla femtio nya arbetskamrater man ska försöka lära sig.. Accessoarerna är då min avd tillsammans med två andra tjejer. Det är också helt nytt för mig.. ja, jag kunde skriva om detta i evigheter. Huu! Men nya saker kommer jag att lära mig här, varje dag, det är jag säker på..


Borsthusen!


Fikatajm!

Idag tog jag och barnen en tur till stan och anders tog en dag på flygfältet. Det blev fika hos morfar. Väldigt viktig stund på dagen. Efter besöket hos morfar åkte vi till borstahusen och lekte på lekplatsen och kastade stenar i vattnet. Sen blev det kvällsmat hos mormor och Tommy där Anders hämtade upp oss.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1040222/images/2012/pic_198611267.jpg" class="image">


Bilden!

Missade bilden i förra inlägget.. Oops! Men häääär kommer den:-)


Nya utmaningar

Då var sista dagen i lödde avklarad och nya utmaningar väntar. Har inte varit alls nervös, men nu börjar det smyga sig på. Man kommer klart känna sig något förvirrad ett tag. Tar ju sin lilla tid att bara lära känna alla nya arbetskamrater. Dom är nog nära 50 anställda där.

Dessa söta små olivträd fick jag av mina underbara arbetskamrater. Om jag lyckas hålla dom vid liv i fem år så kanske jag kan få smaka på en liten oliv. För fem år tar det innan träden börjar bära frukt.


Var är wilmer??

Kurragömma är en väldigt uppskattad lek här hemma. Här i lådan har wilmer sitt favoritgömställe..


vår påsk

Igår firades påskafton här hemma. Lediga hela familjen, min enda lediga dag i påsk.. Gäller att ta vara på den. Den firades med våra föräldrar. Hade lite knyte och vårt uppdrag var att göra köttbullar och baka bröd. Och köpa prinskorvar! Dammade av vårt gamla tv-spel och körde frågesport på kvällen. Alltid trevligt!

Nu går jag in i min sista vecka på Center Syd. Ska blir riktigt spännande med en ny butik..








onsdag

Idag har det varit VAB för min del.. Ja, eller för Wilmers del! Tror att idag och imorgon är dom värsta dagarna för honom. Dom flesta prickarna sitter i ansiktet och på magen. Som tur är så är han inte särskilt påverkad. Vill helst inte att han ska klia sig i ansiktet så att blåsorna ger ärr.

Annars har vi varit ute i trädgården nästan hela dagen. Rensat rabatter minsann.

GLAD PÅSK!!!








Pricken!!

Nu börjar det klia och utslagen blir fler och fler. Stackaren:-( misstänker att toppen inte riktigt är nådd.. Imorgon och på tors blir det vab för mig och Anders är ledig i idag..


Full rulle!

Lördagen började på loppis.. Gjorde några fynd:-) när jag kom hem igen så var farmor igång med att plantera vårblommor till oss. Så det var läge att passa på att städa lite.. Efter lunch blev det en runda till Malmö för att göra en nalle till Freja. Hon fick själv betala med pengar som hon tjänade på loppisen och även lite födelsedagspengar.

Kände mig krasslig hela dagen och på kvällen slog febern till.. Så jag var inte mycket till sällskap den kvällen:-) känner mig fortfarande hängig och frusen.. Men bättre än igår som tur är.

I dag upptäckte vi att wilmer har fått vattkoppor. Ja, vad ska man säga?? Det har ju gått runt på dagis, så förmodligen där han har blivit smittad.. Så om någon vill smitta sitt barn så är ni välkomna;-) håller tummarna att han inte får så många utslag..


RSS 2.0