härliga bilder

Idag har jag lyckats klicka en kanonbild på Wilmer. Detta blir hans nya bild till rummet.

 Vad tycks?

  

Freja eller "fragglan" som hon även blir kallad ibland fastnade också på bild





   bilder från farmors fina trädgård

Idag har vi varit ute hela dagen. först var pappa och Wilmer på rytmik. Sen möttes vi upp i borstahusen där Anders och Wilmer klippte sig. W var livrädd och tyckte inte alls att det var spännande. Så när han var färdig gick vi till lekplatsen. Det var betydligt mer spännande. Sen hämtade vi freja på dagis och gick vidare till farfar. Det blev lite fika, lek och bygga trädäck i deras trädgård. Ikväll har vi varit på infomöte ang barnens dagis nu till hösten. Dom kommer på avdelningarna sidan om varandra. Det blir perfekt! Farmor och mormor passade barnen och Wilmer stupade i säng halv åtta. Freja sover hos farmor och farfar. Nu ska jag beställa bilder till alla ramar.
Ha det bra!


grillkväll

Vi försöker sälja vår briovagn. Den står mest och skräpar, så det känns skönt att bli av med den. Vi gjorde ju själv ett rikigt klipp och köpte den för 800 kr på tradera. Vi var så fula och försökte få ut en liten vinst på den, eftersom vi nu hade köpt den så billigt. Vi drog till med 1100 kr. Men icke! inte en själ som var intresserad. inte ens någon som ville pruta på den. Men okej, 900 istället? Nja, där var en tjej uppe i norrland som ville ha den för 800 kr. Men hon hoppade av någon dag senare. Så idag satte vi vårt sista pris 500 kr. Oj vad det rasslade till i inkorgen. Jag kan säga att om vi inte får sålt den för 500 kr, så slänger jag den på tippen eller ger bort den (om någon nu vill ha den).

Idag har vi bara varit hemma och pysslat. Ikväll kom Malin, Patrik och tjejerna förbi på grillning. Alltid jättetrevligt!




dopdag

Idag är det tre år sedan Freja döptes. Så ikväll ska vi tända hennes dopljus, precis som prästen sa. Men Oj! Kom just på att det har knäckts i tre delar, ooops! Vi får tända ett värmeljus istället... Vi ska faktiskt till "kyrkan" i eftermiddag på rytmik. Och sen kom jag just på att vi har varit i "kyrkan" och lekt nu på morgonen.

  

Igår var det rytmik för Wilmer. Riktig vårglädje visade alla. Barnen bara sprang runt i cirklar och inget kunde stoppa dom. Precis som det ska vara! Sen tog jag och Wilmer en promenad längs havet. Så härligt väder att strosa runt i. Tog en sväng ner till stan också, men kom på att jag hade lagt plånboken här hemma. Så det blev bara till att titta lite på alla fina vårkläder.

 vår lilla sommarkille

 inte så högt!


lagerrensning

Idag blir det bilder från karlslund. Vi tömde kylen i morse och hittade korvbröd sen förra sommaren. Dessutom låg där ett vörtbröd som inte känns så aktuellt längre. Getterna var lagom lyckliga över att få julbröd mitt i "sommaren". Men dom borde inte vara så känsliga! Wilmer tycker att kråkor är det mest fantastiska djur som finns, helst ville han ge allt sitt bröd till dom stackarna. Men det satte mamma och pappa stopp för!





  
   Jag lovar! han ville verkligen åka. Han åkte säkert tio gånger. men han fick ligga på rygg

 patrik och brudarna. Bara mamma malin som saknas


bad hair day

Nu har killarna i familjen varit sjuka i en vecka. Anders lite värre, men båda knaprar penicillin. Så nu blickar vi äntligen framåt. Lite glada bilder idag.





 

Lite sjuk!

Idag är jag lite sjuk, men inte tillräckligt för att få krypa ner i sängen igen. Ligga och titta på film och läsa tidning tills man somnar om. Har känt mig krasslig hela veckan och nu är förkylningen så nära att den bryter ut vilken sekund som helst. Kanske jag inte ska gnälla över en förkylning, men nu känner jag mig inte bra. Wilmer är världens snorfabrik och vägrar att äta mat. Går och smågnäller och är allmänt rolig. Anders är just på väg från jobb med feber. Och Freja är på dagis och den enda som är pigg i familjen. I eftermiddag blir det iallafall rytmik för andra gången denna veckan, frejas tur. Sen är vi bjudna på middag hos farmor och farfar. Hoppas vi blir bättre tills imorgon, för då drar vi till Göteborg.


lite smått och gott

Igår tömde jag den "gamla" kameran på bilder. Hittade några härliga bilder från i somras när vi var i Helsingör. Jag kan inte påstå att vi har haft en toppendag idag. Lite gnälligt, förkylt och pipigt från alla håll. Imorgon blir det bättre. Det vet jag!







...och lite andra bilder från kameran



 smart!


glömde några bilder

från granet. Där var jag och barnen idag hela förmiddagen. Behövde komma från häljarp en stund och se en annan lekplats. Freja och Wilmer tyckte jättemycket om den och gillade alla nya saker som dom kunde klättra på.






skånes djurpark och granet

igår var vi på skånes djurpark hela dagen. Vi tyckte att det var mycket bilar på parkeringen och misstänkte att det var något jippo på g. jo, visst var det hästens dag. Det var jättemysigt att strosa runt där och titta på djur, grilla, gunga och bara umgås med familjen. Barnen älskade det. Detta året ska vi utnyttja vårt årskort och ta några turer dit.



  






RSS 2.0