nya strandbilder

I fredags var det så underbart väder att man bara var tvungen att åka till stranden. Så vi packade kylväskan med lite lunch och stack till Lill-olas. Passande nog så skulle Petra och Alice också dit. Det var jättemysigt! Självklart hängde fotografen med. Så här kommer bildbevisen!







   

  

Våra fina barn!

Vill bara tacka alla som hjälpte oss i helgen med barnen. Anders och jag hade en helmysig helg. Vi passade på att göra allt som är betydligt enklare att göra utan barn. Vi åt på restaurang, gick på stan och kikade i affärer, hyrde tre filmer, tränade fickparkering, tog sovmorgon. Ja, vi känner oss helnöjda! Så nu är helgen slut och barnen är hemma igen. Det känns faktist ganska gott det också. Idag har vi varit i borstahusen och tittat på båtarna, havet och fåglarna. Vi lekte klart en stund på lekplatsen också. Här kommer lite fina bilder från dagen. Kram







   

mina fynd

imorse vaknade jag tio i sju och kunde inte somna om. Så istället gick vi upp och tog en lååång och stillsam frukost. Anders hade köpt nybakade bullar.
Sen åkte jag iväg på loppis. Jag älskar att gå på barnloppis. Tycker det är så skoj att fynda. Lite som att gå på ullared faktist.

Här är bilder på dom bästa fynden

 polarn och pyret klänning 40:-

   h&m

 jättesöta jeansshorts från esprit

 Wilmer fick en tröja från mexx 10:-

Nu ska vi åka en sväng och äta lunch. Får se var vi hamnar...

Kram


nu är helgen här

Jag trodde aldrig att vi skulle komma hit. Att helgen som vi längtat efter så länge skulle bli sann. Jag förstår inte att jag kan längta efter att lämna bort våra barn som vi aldrig skulle klara att leva utan. Våra små älsklingar. Men jag ska faktist erkänna att det känns alldeles alldeles underbart.
Har varit en sväng i stan och fixat lite mat inför kvällen. Fyra ostar från den härliga affären smakfullt var det första jag inhandlade, det viktigaste.... Sen blir det hemmagjord pizza med mozzarella, parmaskinka, roccula och parmesanost. Självklart blir det vin till det. Får se  hur länge vi håller oss vakna.

Så nu har Anders slutat och är på väg hem. Ska gå och förbereda maten och njuta av tystnaden.

Ha en underbar helg! Det ska vi ha iallafall.


fint besök

Idag har vi varit barnvakt. Freja har haft med en kompis från dagis. Hans hus har blåst sönder och han har ingenstans att bo stackaren. men han har skött sig så fint hela dagen så det har gått hur bra som helst.

 Pigge!

Annars går jag bara och längtar till helgen. Känner att jag behöver den nu. Anders och jag ska vara barnfria fred kväll till söndag förmiddag. Shit vad skönt det ska bli. Mitt tålamod och min inspiration är nere på noll och det är dax att ladda batterierna. Man vill hitta på så mycket som möjligt samtidigt som man bara vill ligga i soffan och titta på film. Vi får se vad vi känner för...

 busför nr 1

 busfrö nr 2

här ska säljas!

Sitter nu och suger ut alla minuter som jag får för mig själv idag. Wilmer ligger och sover i vagnen och jag ska strax hämta Freja på dagis. Vi är bjudna till Emma och Peter på lite fika, så det kommer bli en trevlig eftermiddag. Jag och Wilmer har just varit på frukost hos Petra och Alice. full rulle bland alla barnen och Wilmer var den som tog täten. Eller jag ska nog inte påsta att det var full rulle på dom andra barnen. Dom lekte så fint i lugn och ro medans Wilmer höll låda. Jag vet inte riktigt var han har fått dom springa, klättra och hoppagenerna ifrån?

Idag ska jag röja lite uppe på vinden. Fick reda på att vi fick plats på loppisen här i häljarp. Så nu ska här säljas leksaker och kläder. Kanske man kan göra lite pengar också. Det kan behövas inför min och Petras årliga malmöutflykt.  Loppisen är förresten den 27 mars om någon är intresserad.

nej, nu MÅSTE jag stänga datorn och hämta freja på dagis. Hej och hå!

barnkalas

idag blir det bara bilder från Frejas barnkalas. men en bild säger mer än tusen ord....












kändis Terese

På väg mot helgen. På väg mot finalen i melodifestivalen, årets första grillning, förhoppningsvis ett glas rött vin. På väg mot ett spännande barnkalas, godispåsar, ballonger och hemmabakade chokladbollar.

Idag har Anders fixat det tredje och sista provet på kursen. Så idag skulle vi fira honom. Men istället blev jag uppvaktad med presenter.... Ett par jättefina örhängen och en lott som jag vann 250:- på. Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Och det är då man uppskattar det som mest. 

Jag och Freja har förberett lite inför barnkalaset imorgon. Blåst ballonger, bakat och packat godispåsar. Så imorgon klockan tolv blir det fullt ös här hemma.

Bara så att ni vet det så är  ni inne på en kändisblogg. Tänk att det kan gå så fort... Från ena dagen till den andra. Man går och lägger sig på kvällen och allt är som vanligt, samma gamla vanliga Terese. När man vaknar morgonen därpå så är man helt plötsligt kändis i hela stan. Fotograferna tränger sig på så fort man öppnar ytterdörren. Det är nästan omöjligt att ta sig ut ur huset, journalisterna ställer en massa konstiga frågor. Man får hålla en filt över barnen så att dom inte hamnar i tidningen. Ja, ni vet! Om ni undrar vad jag pratar om så kolla in torsdagens citytidning. Petra, hur har du det ute i vallåkra?

Trevlig helg!


vår 3-åring

Igår fyllde som sagt Freja 3år. Vi var uppe redan halv sju och sjöng för henne innan Anders skulle till jobb. Lite generad blev hon när vi stormade in med alla paket. Men hon piggnade snabbt till.



  Godmorgon Freja. Vi älskar dig!

När vi lekt lite med presenterna slängde jag in båda barnen i badet (och mig också) Så vid åtta stod vi klara för att åka till Maxi. Behövde ha lite till dagen. Brukar inte gå så smidigt med båda barnen i en affär, men vi gled igenom hela ica utan några problem. Så när vi kom hem tittade kompis Elina (med familj) förbi på lite frukost. Dom stannade hela dagen och tjejerna lekte jättebra. Petra tittade också förbi och tog en kopp kaffe. Hon hade fina presenter med sig. Innan det var dax för nästa sittning (det lät något det va?) slängde jag ihop lite himmalagade köttbullar, potatis och brunsås. Som tur var kom mormor lite tidigare och räddade mig. Wilmer klättrar på spisen (ja, jag ljuger inte). Jag håller på att få krupp! Han klättrar på allt. Tror att han har varit spindelmannen eller en norsk skogskatt i sitt tidigare liv. Sen kom även Tommy, farmor och farfar. Så freja har verkligen blivit firad! Och på lördag blir det barnakalas och idag firar dom med glass på dagis.

Wilmer är lite hängig idag. han somnade om redan vid tio idag och sover fortfarande (halv tolv) Tror att han börjar bli förkyld eller något. Får se vad vi hittar på i eftermiddag. Har inga planer. Kram

fest för FREJA

Idag har vi firat vår lilla prinsessa! Imorgon blir hon hela tre år (och jag ska inte skriva... gud vad tiden går fort!)









Ett barn är ett mirakel
väl värt att vänta på.
Det största och det bästa
en mor och far kan få.

En dotter kan förtjusa
från början med sin charm.
Och gärna blir hon buren
av någon villig arm.

Men snart hon börjar tröttna
på att bara vara rar.
Och livet har så mycket
som lockar och som drar.
 
Den tiden går så fort
från liten tjej till stor.
Dock är hon alltid älskad
långt mera än hon tror.

Puss från mamma, pappa och Wilmer♥

charmtroll


I torsdags åkte jag och Wilmer till kusin Linda och deras lille sigurd. Världens charmtroll som bara skrattade hela tiden. När vi sågs senast kunde varken Wilmer eller sigurd röra sig speciellt mycket (eller långt). Det är då man märker hur långt det går mellan gångerna. Vi hade en jättemysig förmiddag!

 nästkusinen!


välkommen kära sol

Vilken underbar dag. Shit vad jag har njutit av det fina vädret.

När vi lämnat Freja på dagis åkte jag och lillebror in till stan. På onsdagar är det rytmik. Wilmer som annars är så aktiv och hatar att sitta still borde ta chansen att springa hoppa och dansa. Men inte... Han sitter som ett plåster på mig och vägrar flytta sig. Ja, han tog väl ett varv på golvet men annars satt han mest i mitt knä. Men jag tror att han tycker att det är ganska spännande ändå. Om inte så gillar mamma det iallafall.
Efter rytmiken gick vi ner på babycaféet och tog en fika. Vid middagsvila passade jag och Petra på att ta en promenad ner till stan. Vi gick förbi ett fint café där solen gassade och utemöblerna var framplockade. Eller rättare sagt... Vi gick inte förbi. vi slog oss ner där med en varm choklad och bara njöt. Det var riktigt härligt!

Efter dagis blev vi bjudna på fika hemma hos farmor och farfar. Fika är viktigt! Sen tog vi farmor med oss ut till center syd för att handla vårjacka och byxor till Freja. Så nu är det fixat. Ikväll har det inte hänt så mycket spännande.

Imorgon ska jag till malmö och träffa min kusin och hennes lille sigurd. Ska bli jätteroligt.

Kram



Wilmer sover middag!



Nu är det vår! Då plockar vi fram den vita soffan...


RSS 2.0