Inga planer

Helgen bara rusade iväg. På lördagskvällen var som sagt mormor och Tommy här och passade Wilmer och Freja. Jag och Anders var ute och åt (i lugn och ro) och sen blev det bio. BECK som är våra favoritfilmer. Vi hade det jättemysigt. När vi kom hem sov barnen och allt hade gått bra. Men vid tolv när vi skulle gå och lägga oss hörde vi ett litet mummel från Wilmers rum. Och mycket riktigt... Där sitter han rakt upp i sängen och strålar som en sol. Helt klar vaken! Som tur var så somnade han om igen efter ca en halvtimme. I söndags blev det bara hemmapyssel. Iget alls spännande.

 Det lektes lite affär med nya kassaapparaten

 Wilmer åt bröd med smör  Nu är jag mätt!

 poolen tömdes och hänger på tork

Igår var Anders på möte i Kristianstad. Jag, Freja och Wilmer var i skogen för att plocka björnbär. Tyvärr så fick vi inte med oss några hem eftersom Freja åt upp alla så fort jag plockade. Sen hälsade vi på hästarna. Frejas favoritdjur. Vi hann med en sväng på lekplatsen också innan mormor kom och avlöste mig så att jag kunde gå och jobba. Idag är jag ledig. Har inga planer!

 Vår fina solros


Härliga helg

Lördag morgon och vad är inte bättre än en lördag morgon när man är ledig helg. Wilmer som nu är vår väckarklocka  vaknade som vanligt kl 07.00. Ja, det slår inte fel på fem minuter. Men jag klagar inte. Är så glad att han sover hela natten, så jag går med glädje upp så "tidigt" Just nu kryper han runt här på golvet och drar i alla sladdar och resten av familjen sover. Wilmer har börjat kasa runt på rumpan precis som Freja gjorde. Helt otroligt att båda våra barn kasar på rumpan istället för att krypa "vanligt" Måste vara något med våra gener. För min del har det inte hänt så mycket mer i veckan än att jag har jobbat. Kommit hem sent varje dag så kvällarna har bara rusat iväg. En del roliga nyheter har nått mig ang graviditeter och folk som har slutat. Anders och barnen har börjat på rytmik. Wilmer på onsdagar och Freja på torsdagar. Dom tyckte visst att det var jätteroligt. ikväll blir det utgång för mig och Anders. Ha en skön helg!

 Har nu två tänder


RSS 2.0