Jobbehelgen

ÄR NU ÖVER!!! Gott att fira söndagkväll och veta att man bara har fyra dagar att jobba nästa vecka. Ibland går det hur lätt som helst att jobba helg och ibland är det dryyygt. denna helgen har varit dryg. Fy! Och med detta fina väder vi har haft idag blir det ännu värre att vara inne.

I fredags var jag ledig. Åt lunch hos farmor och farfar innan vi åkte in till stan för några ärenden. Sen hälsade vi på margot och passade på att fika lite där innan vi gick ut till lekplatsen. På kvällen åt vi thaimat som en thailändsk tjej på mitt jobb tyckte att jag skulle laga. Hon hade berättat för mig precis hur jag skulle laga till det. Ojojoj! Gott och starkt. 

Annars knallar det på här hemma. Anders och barnen börjar piggna till efter sjukdomar. Freja är trotsigare än vanligt, jag känner lite ur banan..  Vissa dagar flyter på bättre än andra.








Göteborgsbilder

lite bilder från Göteborg.. Bilder sen julafton och från senaste helgen som vi spenderade där. Alltid lika mysigt att komma upp till Peter och Linda. Äta och dricka gott, mysa, gå på stan, liseberg, snacka eller bara ta det lugnt.. passar på attt åka dit så ofta vi kan (och får för linda och peter förståss;-)









 avkoppling på hög nivå






Hej o hå!!

Då var det torsdag och ledig dag imorgon. Hoppas på fint väder. Då blir det en runda till stan och sen besök på någon lekplats. Får se om min farmor är sugen på lite fikagäster också.

Idag har varit en bra dag. Skoj på jobb med en massa fix bland underkläderna hela dagen. Och med mina underbara arbetskamrater. Har sökt om att få byta butik. Men vill egentligen inte lämna vårt goa gäng. Men efter snart tolv år så är det väl dax?? Köpte en jättesöt blus idag. Så vårig och söt:-) och nya skor till wilmer.


fettisdagen

Jovisst har vi firat med semlor idag. Gott som tusan! Nu tror jag inte att jag ska äta fler detta året. Inte bra för min mage...

Idag har jag jobbat kväll och har just kommit hem. Barnen sover gott, Anders fixar lite i förrådet och här sitter jag och har det bra.

Febern vill inte riktigt ge med sig här hemma. Wilmer är fortfarande lite krasslig och traskar mellan soffan och sängen. Mer än det orkar han inte. Sover middag två ggr per dag och somnar ändå runt åtta på kvällarna. Meeen det är bara att vila och vänta så ger det med sig till slut. Så säger dom på vårdcentralen iallafall. Detta året har inte börjat bra med tanke på sjukdomar.

Igår tog vi en fika på altanen. Vårkänslor i luften. Gud vad jag läntar efter våren. Och alla fina vårkläder som strömmar in på jobb. Jag skulle kunna handla hur mycket som helst. Ni måste titta in!!







Freja fick ett jätteroligt spel på sitt kalas. Löjliga familjen! kommer ihåg att jag också spelade det när jag var liten och tyckte jättemycket om det. Farfar och pappa gav Freja en match idag.

 




Välkommen helg!!

Idag har jag jobbat på Nova:-) skoj att prova på något annat en dag. Få en massa nya tips och ide'er och få ansikten på alla som man pratar med i telefon typ fem ggr per dag.

Annars då?? Jo febern fortsätter... Alla i släkten är sjuka nu. Förutom jag då:-) barnkalas imorgon. Vi får väl se hur det blir med det? Vi har iallafall varit och förberett lite idag och discokulan är på plats.

Resa till Astrid Lindgrens värld är nu bokad. För tredje året i rad:-) jo! Vi trivs bra där. Hihi!! Och resa till Cypern är ju också bokad. Massor med spännande saker att se fram emot.

Förberedelserna är i gång..



Sjuklingar!!

Lite illa här hemma just nu.. Anders feber håller i sig. Tredje dagen med 39graders feber. Igår kväll fick barnen också feber. Så nu har dom nära 40 grader:-( själv ska jag gå och jobba strax. Känns iiiinte så bra. Hade gärna varit hemma och pysslat med alla sjuklingar. Men skulle det bli för tufft här får dom ringa hem mig.. Mest orolig är jag för frejas och Elinas kalas som är på lördag. Ber till Gud att Freja hinner bli frisk tills dess.

Wilmer ligger här bredvid mig nu!!


Mina hjärtan!!

Alla hjärtans dag! Tänker på mina underbara. Har just varit inne och pussat mina små som sov gott när jag kom hem från jobb. Anders sitter och sover i soffan med hög feber:-(

Freja vår lilla fixartjej:-) hon och jag brukar alltid lägga fram kläder kvällen innan. Det kan ta tid minsann och den tiden finns inte på morgonen. Men när jag jobbar kväll så sover hon ju när jag kommer hem. Och ikväll hade hon fixat själv. Sötaste!! Dom kan om dom vill:-)
Kram


Ny vecka! Nya utmaningar!

Då var jobbhelgen över och en ny spännande vecka väntar. Undrar vad veckan har att erbjuda??
På lördag blir det kalas för Freja och Elina.. Hela dagisavdelningen är bjuden och ikväll har jag och Freja övat på dansstopp. Jätteskoj:-) så här såg det ut..


Melodifestivalen! Tjohoo!!

Freja dansar och snurrar som en tok här hemma. Melodifestivalen är igång. Vi äter räkor och ost och har en ganska bra lördagskväll:-) minstingen somnade innan jag hann säga godnatt till honom. Imorgon blir det fotbollsträning innan jobb. Sen blir det kalas för Freja och wilmer ska vara hos farmor och farfar.


Direkt från mobilen

Provbloggar från mobilen!! Kan eventuellt hända att detta inlägg kommer in två ggr?? Eller ingen gång!!
Bild på wilmers hand:-)


Direkt från mobilen

Testar hur det fungerar att blogga från mobilen.. Är lite dålig på att ta med mig kameran nuförtiden.. Därav inga bilder till bloggen. MEN telefonen glömmer man inte:-) får se hur detta går..??


RSS 2.0