Mors dag

har varit helt kanon. Först sovmorgon! Barnen har sovit hos farmor och farfar eftersom vi var på vinträff igår hos Jessica och Marcus. En riktigt trevlig och sen kväll blev det... Pigg och utvilad var man när barnen kom hem med fina blommor och paket. Tog en frukost tillsammans med farmor och farfar innan vi åkte upp till Ängelholm. Där mötte vi upp Minna, Daniel och barnen. Vi hade lite picnic med oss och barnen hängde vid linbanan typ hela tiden. eftermiddagen bara sprang iväg.. det var jättemysigt där. Sen blev det kvällsmat hos mormor och Tommy och tårta på det. Ja, denna dagen kan man inte klaga på..

 Vilket härligt gäng!














Just nu..

Hemma hos oss!! Wilmers tur att vara krasslig. Kräkts två ggr idag, feber och hes. Han ligger just nu och sover gott. Denna våren har varit fruktansvärd när det gäller sjukdomar. Det ena efter det andra. Tur att sommaren snart är här.

Freja och Anders är på maxi och fixar lite till kvällen. Får se vad dom kommer hem med för spännande mat.

Jag städar och fejar efter gårdagen. Hade John, Emelie och lille wilmer på besök. En månad gammal är han och hur mysig som helst. Gissa om Freja blev nöjd när hon fick gosa med honom. Funderar också på om jag ska sluka den sista choco momentkakan..?? Eller spara till ikväll?? Så himla goda!

ha en bra helg!


fika på balkongen

hos gammelfarmor Brita. Tyvärr är vi där för sällan och hälsar på. Men idag hade vi en jättemysig fikastund på hennes balkong. Massor att prata om förståss. Både hon och barnen är så glada för varandra, så dom fick mysa lite också. Idag var morfar där samtidigt som oss..










Finaste Freja!

Freja min finaste lilla tjej:-) idag när jag lämnade på dagis fick jag med mig hennes målarbok hem.. på sista sidan hittade jag en jättefin liten bild. Det behövs inte mer än så för att göra en mamma varm och glad i hela kroppen. Tänk vilka underbart fina barn man har. Vilken glädje dom sprider!!


Läget just nu

Är inte särskilt upplyftande:-( inatt slog febern till ... IGEN!! Vad är det som händer. Bara tre veckor sen sist med exakt samma symptom. Ont i halsen, feber och huvudvärk. Wihiiii!!!

Vi hade en trevlig Valborg igår iallafall. Bålet tändes minsann. Det var mååånga år sen sist. Vi firade hemma hos Petra, Pierre och Alice. Och lillebror i magen som bor där lite på övertid.. Supergod grillad mat och en lyckad kväll.


RSS 2.0