vad har hänt sen sist??

sista dagen på semestern.. buuu!! har haft en liten minisemester lör-ons. Jaha och nästa gång jag och Anders är lediga tillsammans är den 22dec. Då blir det förberedelser inför kalas. Jo, minsann! Wilmer fyller ju hela 3 år. Han har bestämt att han ska ha en spindelmannentårta som man kan beställa på vanilja. Kolla in deras tårtor på vanilja.se.. Undrar bara om man kan lösa ut dom. Får nog höra mig för vad dom kostar när jag tänker efter. 

 Ja, vad har vi då gjort på vår minisemester?? I lördags blev det julpyntat här hemma och på kvällen var jag på julfest med jobb. Gud vad skoj det är att bowla. Var ju hundra år sen sist. I söndags skulle vi åka till Göteborg och gå på Liseberg, men planerna blev ändrade. Livsfarligt att ge sig ut i den stormen ju. Så det blev en sväng till jabadabado på förmiddagen. Dom har utförsäljning nu och en massa fynd gjordes. Skulle visst få påfyllning idag, så kanske det blir en sväng till?? På eftermiddagen dammade vi av tv-spelet och bowlade, spelade fotboll, åkte båt och tävlade i friidrott. Efter middag körde vi till grannarna.. ja! vi vååågade inte gå i stormen. Dom bjöd på god glöggfika samtidigt som vi satt och mös i mörkret. Det blev nämnligen strömavbrott hos malin och patrik just som vi kom dit.. På måndagen körde vi upp till Göteborg. Blev ett stopp på freeport där det fyndades lite. Två klänningar och en mössa till mig, byxor till Anders, kassaappparat till Freja och flygplan till Wilmer. Köpte present till en blivande 30-åring också:-) Tyvärr var liseberg stängt, så det fick bli universeum på tisdagen istället. Inte i närheten så trevligt som liseberg.. Fint upplägg, men allt kändes gammalt och trasigt där. Och dyrt var det också.. Hann med att träffa peter och linda en sväng på eftermiddagen som kom hem från en resa. Phuuu! där har vi allt i stora drag.

 på väg!!



 fågeln dansar för Anders





 svartjobbare!





tyvärr blir det inte så bra bilder med den lilla kameran..


den tjugoförsta..

Ja! då var man på benen igen. Lite magont får man stå ut med bara. Biiit ihop. Så imorgon blir det jobb igen vilket känns bra. Tror att barnen är ganska nöjda med att gå till till dagis också. 
Idag har vi tagit det ganska lugnt. träffade Malin, Elina och Alice i förmiddags och tog en lång tur i skogen. Barnen behövde verkligen leka av sig och mamma behövde verkligen prata av sig. Eftermiddagen har vi tillbringat hemma.


GÄNGET!!





Barnen har ritat teckningar till tomten. Två granar!


hej från soffan..

för jag har just inte rört mig många meter från soffan idag. Och jag vet inte vem jag ska tacka för denna magsjuka? Trodde säkert att jag stod som tuff segrare och den enda som klarade sig från denna bakterien. Men ICKE! Har tur som får vara hemma själv. För det är precis vad man klarar, att ta hand om sig själv. Wilmer är hos morfar och Freja är med farmor och farfar på väg hem från Göteborg. Nej! nu är det dax att lägga sig ner igen och vila lite...

 Hoppas man blir bra snabbt, så man kan se såhär glad ut när man skalar päror..


hej från mig och kottarna

VAB idag också. Wilmer är fortfarande kass i magen och var portad från dagis veckan ut. Men det blir jobb för mig och Anders i helgen och Wilmer ska vara hos mormor och tommy på lördag och hos morfar på söndag. Freja åkte med farmor och farfar till Göteborg idag. Hon har tjatat om det nu i flera dagar och längtat så efter farbror Peter och Linda.

Så nu sitter jag och anders i soffan, kollar på idol och njuter av lugnet. Wilmer somnade i vagnen på vår kvällspromenad.

Har varit ute en del idag också. två lekplatser har vi hunnit med, annars bara lite pyssel här hemma. Har faktiskt haft tre lugna och härliga VAB-dagar. Det är sällan det flyter på så bra här hemma.




















VAB

Idag hann jag vara på jobb i två timmar. Sen ringde dagis och sa att Wilmer var magsjuk. Lille killen! Det var bara att åka hem och hämta lilla sjuklingen. Freja var på utflykt, så tanken var att jag skulle hämta henne en timme senare. Men innan vi skulle gå så ringde det på dörren. Där stod hela avdelningen kristallen med Freja i täten. Det kallar jag service!! Barnet levererat vid dörren. hihi

Wilmer var pigg trots allt och vädret har varit så fint idag. Så eftermiddagen spenderade vi utomhus. Så nu blir det VAB veckan ut och bara hoppas på att ingen annan blir smittad.












coola-ola och tuffe-uffe








Höstens färger..

I fredags var jag ledig. Tog en promenad i det fina vädret och hamnade i en lövhög och på en lekplats.. Tur jag hade kameran med mig.
















blannat!!

höst, tända ljus, mys, dricka varm choklad och pyssla i huset.. Jag gillar hösten. Speciellt när den bjuder på så underbart väder. Vi fixar också med vårt sovrum (eller Anders fixar med vårt sovrum) och nu är det inte många dagar kvar tills vi får inviga det. Har ju sovit i storarummet i en månad nu, så det ska bli skönt att få ordning på allt.

 Wilmer arbetsledaren!



 Freja ballerina



Wilmer fick nya fotbollsskor. Gissa om han skulle sova i sin fotbollsoutfit??!!


RSS 2.0