besök hos kossorna

Idag har vi varit lediga, igen. Men nu, när alla andra ska vara lediga, är det dax för oss att jobba. Men jag gillar att vara ledig mitt i veckan och skulle nog inte vilja byta bort det. Som idag när vi var på skånes djurpark. Det var bara vi och djuren där. Jättehärligt! Vilket underbart väder vi fick dessutom. Tror att vi traskade runt i fem timmar och hade det jätteskönt. Wilmer gick heeela tiden. Med undantag för den sista backen, då vi tvingade honom att sitta i vagnen för vi ville hem. Annars är jag och Wilmer tokförkylda och vi får se om det är läge att gå till dagis imorgon.
















lediga dagar och bilder

Idag har vi firat helg här hemma. Vi har lyckats ha en ledig dag tillsammans hela familjen. Ni som kan våra arbetstider och dagistider förstår hur svårt det är att få ihop det...
Igår var det dags för Freja att börja dansskola. Vi har längtat! Och det var jättetrevligt faktiskt.. Vi föräldrar dansade tillsammans med barnen till en massa kända barnlåtar blandat med discomusik. Nästa gång tar jag på mig träningskläder...







Lite bilder från vår promenad igår










jobbe å jobbe...

ja, det är ungefär vad jag pysslar med nuförtiden. Upp, gå och jobba och sen hem och sova för att sen gå till jobb igen. Ibland är det roligt och ibland är det mindre roligt. Tror att det är så för dom allra flesta. Denna veckan jobbar jag tre kvällar till åtta och ett dagpass till kl fem. Har lite funderingar ang mitt jobb, tankar som jag aldrig haft förut. Får nog grubbla vidare på detta ett tag till.

Igår var Anders och Freja och klippte sig. Försöker ju att odla långt hår och lång lugg på Freja och det har fått växa fritt nu under sommaren. Igår blev hon sååå fin. I några timmar varade det..... Ända tills hon bestämde sig för att leka frisör och klippa sig själv. Stora tussar åkte av på vänster sida, framtill i hennes hår. Mamma blev lite ledsen idag när jag såg resultatet. Men Freja tröstade mig och sa väldigt lugnande att det växer ut igen.

Har köpt mig ett par nya skor idag. Impulsköp! Men det är då man gör dom bästa köpen. När man inte letar efter det, utan bara springer på det och känner att det där ska jag ha.

sko Inte exakt denna skon, men en liknande










höga höjder...

I söndags var vi på flyguppvisning i Ljungbyhed. Jättemycket folk och fint väder, så det var riktigt härligt. En del fina uppvisningar fick vi se. Gillar när dom flyger till musik och med rök. Det blir lite extra fint då. Anders känner en del av piloterna eftersom han har jobbat där i många år. Och jag har blivit lovad en flygtur i ett av planen. Har inte bestämt mig om jag vågar ännu. Wilmer sov bort en stor del av tiden där, men gillade annars skarpt alla flygplan där. En lyckad dag förutom bilköerna ut som varade i två timmar. TVÅ timmar innan vi kom ut från parkeringen. 





 mycket folk

 ska jag våga flyga?



  farmor och farfar


ledig dag

Igår var jag ledig. Oj, vad man plötsligt uppskattar sin lediga tid. Vid tio var vi färdiga och redo för att åka till borstahusen för att träffa Petra och Alice. Möttes upp på lekplatsen vid cement där barnen kunde leka. Gud vilket härligt väder det var! Passar gärna på att vara ute så mycket som möjligt eftersom man går inomhus hela dagarna på jobb. Inte ens ett fönster i fikarummet finns där. Vi avslutade med fika och glass och vid halv två åkte vi hemåt igen. På eftermiddagen handlade vi lite nya höstblommor till trädgården. Dom står fortfarande i sina plastkrukor, men till helgen blir det nog fint här på vår altan.

Idag har jag jobbat, hämtat barnen, handlat och lagat mat. Spännande va? Ja, det är ungefär vad man hinner med.














RSS 2.0