CYPERN!!!!

 
 
Dax att ladda upp lite bilder från vår cypernresa. Vi hade en helt underbar vecka med 40 grader i solen, vita stränder och turkost vatten. Hotellet var helt ok med ett helt fantastiskt poolområde. Maten var väl inte någon smakupplevelse, men man hittade alltid något som passade.Däremot var efterrätterna väldigt smarriga. I poolbaren kunde man hämta jättegoda mackor med ost och skinka som dom rostade. Och äver hamburgare, pommes och såklart drinkar, öl, läsk och vatten. Vi började oftast dagarn på stranden. Vid lunch tog vi oss upp till hotellet för att äta och stannade sen i poolen. På kvällen bjöds det på underhållning och minidisco. Någon kväll åkte vi in till Ayia napa för lite shopping.
 
 
 
Golden beach.. Stranden som låg precis vid hotellet. 
 
 
 
 
 
 
Poolen!
 
 
 
 
 
Hotellet!
 
 
 
 
Mat och underhållning
 
 
 
Blandat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Minna

Åhhh, vad avundsjuk jag blir. Ser ut som ni har haft det riktigt skönt! Får ta och boka in någon dag så vi kan prata mer om resan. Kram

2012-09-27 @ 09:43:10
Postat av: Morfar

Cooola ungar. De verkar väldigt trygga och sorglösa. Dags att planera ny tripp nästa år ? Medelhavets länder lockar i högsta grad. Kort resa och ny atmosfär,, Kan inte bli bättre.

2012-09-27 @ 11:36:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0